viernes, 10 de abril de 2009

Lliria por la menor duración del trayecto


Un mes despres d'haver sol·licitat l'entrevista l'Alcalde de Lliria ens va rebre dilluns passat.

L'alcalde es va mostrar receptiu a les demandes recolçades per més de tres mil signatures i es va comprometre a fer gestions per agilitzar l'entrevista amb el Dr General d'infraestructures de la Conselleria. (Vicente Domine) i a acudir personalment a l'entrevista amb la Plataforma. Si be va evitar adherir-se formalment a les reclamacions.

Al marge de les hipotetiques gestions de l'alcalde , dimarts vam reclamar a la Conselleria la cita per a l'entrevista i ahir dimecres 8 vam tindre resposta de la secretaria del Dr. general comunicant-nos que ens rebra "en els proxims dies".

El dia que anem a l'entrevista , formalitzarem el lliurament de les 3.070 signatures, contades, al registre de Conselleria.

Per escenificar l'acte de lliurament, amb alcalde o sense alcalde anirem amb una pancarta i farem la foto de premsa per acompanyar el comunicat amb els resultat de les gestions.

Per entendre el sentit de la entrevista amb el Dr. General d'infraestructures cal recordar que a l'entrevista amb la Directora general de FGV, desembre passat, aquesta va negar qualsevol possibilitat de reduir la durada del viatge mentres no es desdoblara la via, la qual cosa es competencia d'Infraestructures.

Lliria Habitable

No hay comentarios: